You are here
Update: Pokemon Go Android (0.39.0) en iOS (1.9.0)Update: Pokemon Go Android (0.39.0) en iOS (1.9.0) Blog Nieuws 

Update: Pokemon Go Android (0.39.0) en iOS (1.9.0)

Zien waar eerdere Pokémon zijn gevangen met de nieuwe update van Pokémon Go

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Niantic, blijft bezig om kleinere updates voor Pokémon Go uit te brengen. Hierbij gaat het om de updates voor Android (0.39.0) en iOS (1.9.0). De laatste update maakt gebruikers mogelijk om de locatie van de gevangen Pokémon op het informatiescherm te zien. Vanaf nu worden de locaties van zowel oude als nieuw gevangen Pokémons weergegeven op de kaart. Hierbij gaat het om de gevangen datum en locatie.

Eerdere functie is teruggebracht

Deze toevoeging was indrukwekkender geweest als Niantic al niet eerder een zogenoemde ‘vangst locatie kaart’ in de originele versie van Pokémon Go had toegevoegd. Deze functie kwam toen niet goed uit de verf vanwege de eerdere serverproblemen. Dit dwong Niantic om deze functie (tijdelijk) te verwijderen. Desondanks is de terugkomst van deze functie een goede zet van Niantic.

Update Pokémon Go Plus

Naast de nieuwe functie om gevangen Pokémon op de kaart te kunnen zien, heeft Niantic nog een nieuwe functie toegevoegd aan de onlangs uitgekomen Pokémon Go Plus. Dit is een apparaatje dat spelers van Pokémon trainers mogelijk maakt om gebruik te maken van het spel, zonder op hun telefoon te hoeven te kijken. Deze wordt apart van de applicatie verkocht. Met de nieuwe update kunnen trainers hun incense inzetten door middel van deze draagbare accessoire. De incense heeft als doel om Pokémon, die zich dicht in de buurt bevinden, aan te trekken.

Pokémon Go Plus bestellen bij Bol.com

Waar is Niantic nog meer mee bezig?

Niantic geeft aan dat bugs in de nieuwe update opgelost zullen worden. Ook hebben ze beloofd dat er veel meer spannende veranderingen en functies onderweg zijn. De geruchten gaan dat de ‘speler-tot-speler ruilen en battelen’ functie onderdeel zal zijn van de volgende grote update van Niantic. Deze update kan er mogelijk voor zorgen dat de daling van de spelers van Pokémon Go wordt tegengehouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Related posts

Leave a Comment