You are here
Update Pokemon Go: Nieuwe manier van trainenUpdate Pokemon Go: Nieuwe manier van trainen Blog Nieuws 

Update Pokemon Go: Nieuwe manier van trainen

Uitbrengen nieuwe Pokémon Go-update is gestart

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Niantic, is een nieuwe update aan het verspreiden. In de nieuwe update is de methode waarop gyms getraind worden, aangepast. Verder is de animatietijd van het evolueren van Pokémon kort gemaakt. Dit maakt het mogelijk om sneller XP te kunnen verdienen.

Nieuwe versies Pokémon Go

De Android Police heeft laten weten dat de nieuwe versie (in de Play Store) in sommige landen beschikbaar is. Het schijnt bij Android om nummer 0.41.2 te gaan. Bij iOS staat het nummer op 1.11.2. Het apk-bestand is op de APK Mirror gepubliceerd, een zustersite van Android Police.

Wat biedt de nieuwe Pokémon Go update?

Tijdens het trainen kunnen spelers Pokémon in een gym plaatsen. Hiermee verdient de speler coins. In de nieuwe update zijn veranderingen aangebracht ten aanzien van het sterker maken van gyms. Spelers kunnen nu zes Pokémon inzetten.

Krachten van Pokémon worden gelijk

Daarnaast wordt de combat power van de Pokémon waartegen getraind wordt, indien nodig aangepast. De CP zal voor alle spelers – van alle levels – gelijk zijn. De kracht van de Pokémon van de beginnende speler zal worden aangepast aan de sterkte van de Pokémon van de andere trainer. Door deze aanpassingen willen de ontwikkelaars het Pokémon spel toegankelijker maken. Het is met name voor de spelers die nog geen sterke Pokémon in hun bezit hebben. De methode voor het aanvallen van gyms is niet veranderd.

Verkorte animatietijd

Volgens diverse spelers op Reddit – die de update al hebben mogen proberen – is de animatietijd verminderd naar vijftien seconden. Dit maakt het mogelijk om binnen dertig minuten ongeveer 90 tot 100 Pokémon te laten evolueren. Voor de update stond de teller op ongeveer zestig.

Meer XP door inzet lucky eggs

De meest fanatieke spelers zetten lucky eggs in. Deze zorgt dertig minuten lang voor het dubbele aantal experience van elke actie die wordt uitgevoerd. Door – tijdens de activatie van de lucky egg – zoveel mogelijk Pokémon te laten evolueren, kan er zoveel en zo efficiënt mogelijk XP worden verdiend. Voorwaarde is wel dat een speler genoeg Pokémon moet hebben verzameld om te kunnen laten evolueren.

Andere ontwikkelingen van de nieuwe update

Naast de eerdergenoemde updates is er nog een eerder aangekondigde verandering doorgevoerd. Als spelers meer Pokémon van hetzelfde soort vangen, zal het vangen van Pokémon gemakkelijker gaan. Verder geeft Niantic aan dat er een aantal ‘minor fixes’ zijn toegepast. Ook zijn de audioproblemen opgelost. Een andere positieve ontwikkeling is dat het scherm met Incubators en Eggs op bepaalde tijden zelf ververst zal worden. Hierdoor hoef je als speler niet steeds het scherm te sluiten en te openen om de afgelegde afstand te kunnen zien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Related posts

Leave a Comment